ACB Tax Consult
ITAA nr 50.019.563
Over ons
Voor bedrijven, éénmanszaken en KMO's.
Als ondernemer een eigen zaak starten of runnen, is vandaag de dag geen sinecure gezien de omvangrijke administratie en de vele wettelijke verplichtingen.
Vaak raak je verstrikt in een ingewikkeld kluwen van papierwerk en andere wettelijke beslommeringen, terwijl je je eigenlijk zou moeten concentreren op je eigen vak.
De oplossing is gelukkig heel eenvoudig: laat die hele papierwinkel gewoon over aan iemand die er verstand van heeft. De ene vakman kan immers niet zomaar zonder de andere!
Voor zaakvoerder Dirk Van Thielen en zijn medewerkers hebben boekhouding en fiscaliteit geen geheimen meer. Dertig jaar ervaring en een diepgewortelde interesse voor het vak, hebben hun een zodanige 'boekenwijsheid' opgeleverd dat ACB Tax Consult U een volledige service biedt.
Wekelijks wordt de fiscale database aangevuld met de laatste nieuwe ontwikkelingen. Up-to-date blijven is immers een absolute must.

Ieder bedrijf is anders. Heb ik voordeel bij een vennootschapsvorm? Wat bedoelt de BTW precies met dit schrijven? Wat is de inhoud van dit artikelnummer?
Als ondernemer stuit je vaak op talloze vragen waarop de antwoorden belangrijk kunnen zijn voor de toekomst van je bedrijf.
ACB Tax Consult vertaalt als het ware ingewikkelde kwesties in een menselijke taal zodat je een duidelijk zicht krijgt op het geheel.
Pro's en contra's worden zorgvuldig tegenover elkaar afgewogen. Juiste beslissingen nemen is immers belangrijk als het over jouw bedrijf gaat.

Overtuigd? Contacteer ons: info@acbtax.be
Onze klanten
Onze software
Exact Online
Neem contact op


Ik accepteer de algemene voorwaarden en privacy regels van Boekhouderstotaal.be.