Accountant? Goed nieuws! Boekhouderstotaal fuseert met AccountancyVandaag. Ga hier naar de AccountancyVandaag website.

Bizzit

ITAA nr 50142431
0 reviews

Over ons

Bizzit begeleidt ondernemers.
Ondernemen is 100% voor je kansen gaan. Kansen zien en focus houden. Niet simpel in een wereld die snel veranderd, met wetgeving die vaak complex is. Beter nooit aan beginnen? Toch wel. Reken op de kennis van een ervaren expert! Bizzit heeft jaren ervaring in alles wat bij het ondernemen komt kijken. Bizzit begeleidt je in de opstart, doorgroei en eventuele overdracht van je onderneming.

Bizzit neemt taken uit handen en ondersteunt ondernemers.
Bizzit regelt de boekhouding en let erop dat je niet meer belasting betaald dan nodig. Bizzit neemt de personeelsadministratie voor zijn rekening en helpt bij juridische zaken, zoals het opstellen van een contract. Een ondernemerscoach zorgt voor het juiste gevoel en waakt over een gezonde balans tussen werk en rust.

Samen berekend ondernemen.
Bizzit heeft een persoonlijke aanpak en zegt eerlijk en helder hoe de zaken ervoor staan. Met een klare kijk op de zaken sturen we samen jouw onderneming in de juiste richting.

Ondersteunde software:

Wolters Kluwer AdsolutBilltoboxBillit

Onze klanten

  • Alle sectoren

Talen

Actief sinds

Klantenreviews

SCHRIJF EEN REVIEW
0
(0)

Nieuws

Dit kantoor heeft nog geen nieuws gedeeld.

Bizzit

Nieuwstraat, 86, 3590, Diepenbeek, Belgium

ITAA
50142431

BTW
BE 0639 765 082

Neem contact op×

Schrijf een review

Je naam wordt gepubliceerd bij je beoordeling. Gebruik alleen je voornaam indien je niet wilt dat je volledige naam wordt gepubliceerd.