Accountant? Goed nieuws! Boekhouderstotaal fuseert met AccountancyVandaag. Ga hier naar de AccountancyVandaag website.

DFW accountants & adviseurs

ITAA nr 50296015
0 reviews

Over ons

Digitale boekhouding

Meten is weten, zegt het spreekwoord en dat klopt voor 100%. Als ondernemer moet je op de hoogte zijn van je cijfers: omzet, winst, verlies, afschrijvingen, … Het is pas als je op ieder moment dat je het nodig hebt, kan beschikken over de juiste cijfers, dat je belangrijke beslissingen kan nemen die de toekomst van je bedrijf kunnen beïnvloeden.

Fiscaliteit

België is bij de Europese koplopers wat betreft fiscale druk op personen en bedrijven. Het is dan ook van levensbelang dat je als ondernemer perfect op de hoogte bent van de laatste stand van zaken op vlak van belastingen. Heel vaak lopen bedrijven veel geld mis omdat ze niet weten dat deze of gene maatregel is uitgevaardigd en ook op hen van toepassing is. Het vergt dan ook specialisten om het constant veranderende fiscale landschap in de gaten te houden, zeker nu er in deze (post-);coronatijden tal van maatregelen getroffen worden om de economie te ondersteunen.

Vennootschapsrecht

Het nieuwe vennootschapsrecht wil het zakendoen moderner, flexibeler en eenvoudiger maken. Maar om in te schatten wat die nieuwe vennootschapswet betekent voor een bedrijf en hoe je daar als bedrijf op een positieve manier nu en in de toekomst gebruik van kan maken, is een kwestie van goed geïnformeerd te zijn en te weten hoe je je moet bewegen binnen het moeras van overheidsregels.

Successieplanning

Je hebt een vermogen opgebouwd, maar op een bepaald moment is het tijd om te gaan genieten van het leven en dat vermogen over te dragen. Het is bijzonder belangrijk dat je daarover goed nadenkt, en de overdracht van je vermogen organiseert met respect voor de wettelijke bepalingen. Het is nooit te vroeg om daarmee te beginnen.

Ondersteunde software:

Onze klanten

  • Alle sectoren

Talen

Actief sinds

Klantenreviews

SCHRIJF EEN REVIEW
0
(0)

Nieuws

Dit kantoor heeft nog geen nieuws gedeeld.

DFW accountants & adviseurs

Neem contact op×

Schrijf een review

Je naam wordt gepubliceerd bij je beoordeling. Gebruik alleen je voornaam indien je niet wilt dat je volledige naam wordt gepubliceerd.