Accountant? Goed nieuws! Boekhouderstotaal fuseert met AccountancyVandaag. Ga hier naar de AccountancyVandaag website.

Efibo

ITAA nr

Over ons

Accountancy
U kiest op een zeer soepele manier in welke mate wij tussenkomen in de boekhouding van uw onderneming. Het voeren van de boekhouding kan op ons kantoor of in uw bedrijf, op uw eigen boekhoudsoftware of via internet.

Corporate finance
Wij begeleiden en adviseren u bij specifieke aspecten waarmee een onderneming kan geconfronteerd worden zoals fusies en splitsingen, overnames, aandeelhouders- structuren, waardebepalingen, enz.

Fiscaliteit
Vanaf de basisverplichtingen tot en met de zeer specifieke en op maat gemaakte structuren staat Efibo u bij op fiscaal vlak. Samen met u gaan wij op een creatieve manier, binnen de wettelijke bepalingen, zorgen voor een fiscale optimalisatie.

Start-ups
Het opstarten van een ‘eigen zaak’ vergt een grondige voorbereiding en studie. Efibo adviseert en begeleidt u doorheen de volledige opstartfase van uw onderneming.

Real-Estate
We bieden u een ruime waaier aan vastgoeddiensten die reiken van adviesverlening bij aankoop of verkoop van onroerende goederen, het opzetten van vastgoedconstructies tot het oprichten en beheren van vastgoedvennootschappen.

Internationale fiscaliteit
Efibo verleent internationaal en grensoverschrijdend fiscaal advies. Wij hebben de nodige contacten in het buitenland om u ook daar de nodige bijstand te verlenen. Wij helpen u graag bij het opzetten van buitenlandse structuren en internationale tewerkstelling (expats / salary-splits);.

Efibo

Pareinpark 2, 9120, Bevere

ITAA

BTW
BE 0443 765 003

Neem contact op