Accountant? Goed nieuws! Boekhouderstotaal fuseert met AccountancyVandaag. Ga hier naar de AccountancyVandaag website.

Terug naar alle artikels

Een boekhouder zoeken - tip 7: the perfect match

Artikel

Mar 19, 2019 . 2 min leestijd


Heb je in je zoektocht naar een nieuwe boekhouder of accountant onze 6 vorige tips (min of meer) gevolgd? Dan volgt onvermijdelijk het moment waarop de keuzestress toeslaat. Hoe sla je je daar doorheen en kies je jouw ‘perfect match’?
 

 

Het kantoor moet jou als gegoten zitten

Het kantoor van jouw keuze moet dat kantoor zijn dat op alle mogelijke manieren het best bij jouw business en manier van werken past. Uiteraard is het lid van het BIBF of het IAB (of binnenkort van het nieuwe gefusioneerde instituut IBA) en sluit het in grootte aan bij jouw ondernemersambities. Jouw contactpersoon spreekt jouw taal en vice versa, en de werkwijze van het kantoor stemt overeen met de manier waarop jij het liefst jouw administratie wilt voeren en opvolgen. Het kantoor heeft een goeie reputatie en heeft een voor jou aanvaardbaar prijsvoorstel neergelegd voor het beheren van jouw dossier.
 

Je gaat dit kantoor buiten met een goed gevoel

Na alle ‘objectieve’ tips die we eerder gaven klinkt dit een beetje zweverig. Maar bij deze laatste tip mag je je door je gevoel laten leiden.
Als meerdere kantoren jou ‘als gegoten zitten’, vertrekkende van onze eerdere 6 tips, dan kies je het best voor het kantoor dat jou het meeste vertrouwen inboezemde en waar je met een goed gevoel buiten stapte na het eerste contact. Je zal heel wat persoonlijke, al dan niet financiële informatie aan hen toevertrouwen, en dat doe je maar met een gerust hart als dat vertrouwen er voor de volle 100% is.
 

In ’t kort

Het moet klikken, zo simpel is het!
 

Veel succes met je zoektocht naar jouw perfect match!!


 

835 views

Team Boekhouderstotaal

Gezamelijk geschreven door het Boekhouderstotaal schrijversteam

alle artikels