Fiducial Expertise Laeken nv

Fiducial Expertise Laeken nv
Houba de Strooperlaan 760
1020 Brussel

02 478 69 96

BTW 
BE 0459 517 110

Instituut

ITAA
ITAA
Specialisaties
FIDUCIAL bezet een leidinggevende positie in de markt van pluridisciplinaire diensten voor micro-en kleine ondernemingen, ambachtslieden, handelaars, vrije beroepers en landbouwers. Via ons globaal en evolutief aanbod aan diensten en producten met hoge toegevoegde waarde stellen wij onze expertise ter beschikking van de ondernemer die u bent zodat u kunt streven naar een geoptimaliseerde bedrijfsvoering.

Bij FIDUCIAL Accountancy vindt u niet enkel accountants die uw boekhouding verzorgen, uw jaarrekeningen opmaken en u bij uw boekhoudkundige verplichtingen begeleiden. Onze accountants zijn ook uw persoonlijke adviseurs die oplossingsgericht advies leveren, rekening houdend met uw specifieke activiteitsbranche of situatie. Zij verstrekken relevante en leesbare informatie om u te helpen als ondernemer de juiste beslissingen te nemen, uw bedrijf zo goed mogelijk te beheren en uw resultaten te verbeteren.

FIDUCIAL Accountancy biedt een globale oplossing om u te begeleiden in alle aspecten van uw loonadministratie en administratief personeelsbeheer, van de aanwerving tot het vertrek van de werknemers
Nieuws & tips voor ondernemers

Schrijf nu in op onze nieuwsbrief


Schrijf inPartners

Octopus    Taxxpert    WinBooks    Wings   


Als je het beheer over de Sahara aan de federale regering geeft, zal er binnen vijf jaar een tekort aan zand ontstaan.

- Milton Friedman -