Accountant? Goed nieuws! Boekhouderstotaal fuseert met AccountancyVandaag. Ga hier naar de AccountancyVandaag website.

Over
Boekhouderstotaal

Wie zijn we?

Boekhouderstotaal.be is het grootste onafhankelijke netwerk van boekhoudkantoren online. Met meer dan 1200 aangesloten kantoren vertegenwoordigen we een groot deel van de accounting sector in Vlaanderen en helpen we elk jaar duizenden ondernemers in hun zoektocht naar een geschikte accountant voor hun bedrijf.

Ons bereik

8600

Nieuwsbrief abonnees

15.000+

Lezers per maand

300

Uniek bereik op sociale media per dag

2+

Nieuwe updates per dag

Wie bereiken we hiermee?

Onze content wordt voornamelijk gelezen door professionals in de accounting sector, alsook ondernemers en managers verantwoordelijk voor de financiële en boekhoudkundige kant van de business.

Welke onderwerpen worden er besproken?

Boekhouderstotaal.be covert nieuws uit de accounting sector, belangrijke financiële, administratieve, boekhoudkundige updates voor ondernemers, alsook langere artikels die een onderwerp in de diepte bespreken.

We werken hiervoor samen met heel wat partners die via Boekhouderstotaal.be een uiterst gespecialiseerde doelgroep bereiken met hun boodschap. Onze partners helpen dit mogelijk te maken en worden hiervoor betrokken in heel wat redactionele stukken.

Wil je meer weten over een samenwerking met Boekhouderstotaal.be of zou je graag gefeatured worden in één van onze artikels? Neem dan content op voor een kennismaking.

Wil je graag samenwerken?

Boekhouderstotaal.be biedt unieke mogelijkheden aan partners om accountants en ondernemers te bereiken in Vlaanderen. Plan hier een gesprek in ter kennismaking.
Ben je accountant zonder profiel op Boekhouderstotaal.be? Maak een premium profiel aan voor optimaal bereik.